2013. november 16., szombat

# mi van?

De tényleg? Ami  jó hasonlat lehet: Róma és napjaink! Fénykorában Róma sem tudott már jó dolgában mit csinálni, mindenféle keleti vallást és kultúrát megtűrt, mert a leggazdagabbak fásultságát már csak a misztériumok, áldozatok, füstölök birizgálták, a saját szigorú katonai kultúrájukat fölcserélték keleti gagyira: persze hogy germán zsoldosokat kellett felfogadni, mert az echte római már mind letelepedett birtokos lett!

Most? Néger zenét, hallgatunk, Kínában varrott amerikai márkájú tornacipöm van, farmert hordok, ami ugye munkaruha volt annó, de én nappali viseletnek hordom mer’ kúl, kíváncsi lennék, mi lenne. ha egy nap „monterkában“ jelennék meg az utcán - pedig az elv ugyanaz… A saját kultúránkat pofonköpjük, és trehány, csavargó mentalitást idealizálunk…

Pírszing, tetoválás, kurvák a köbön, örömökfasza, csak hogy más legyek! Nem ám a müvészetben avagy tudományban kitünni, nem, tényleg a való világ meg a bulvár az igazi, csak úgy röpköd a sok „bazdmeg“ és „faszomba“, a kemény munkát senki sem szereti, az adózásunk is a produktív gazdaságot (azt aki a saját börét viszi vásárra = Antonio) sújtja, minden arra irányul hogy spekulatív töke meg az üzletkötö marketing (= Shylock!!!) ne fizessen be sokat, holott hát ezek zsidó tudományok – hát Horvát Menyuséknak jár a sztendig ovéjsön, mert nem engem vagy a munkást, hanem az arisztokráciát lopták meg…

A gyerekeknek az ideálja az alvilág, a lányoké a kurva, aki meg aranyos meg szeretnivaló kislány marad, azt meg a strichelök kényszerítik kurvázásra.

Dosztojevszkij, meg Tarkovszkij? Ne félj be lesznek tiltva, túl idegesítőek.

Állampolgárság megvonása? Ki a búbánat tiltakozik abból a kibaszott európai keresztény kultúrkörböl, ahova annyira igyekeztünk? Most hol vannak a mi Scotus Viatoraink? A magyarokért aggódó Tolsztoj Leó? Nem az derült ki, hogy anno a magyarok ellen felhördülő világ nem az igazságot féltette, hanem jól felosztott érdekszférák csahosai vagy betanított ügynökök voltak, –> a II. Vh-ig megjelenő szélsőjobboldal lapjának címét idézném: Egyedül vagyunk!

Tisztelettel gondolok Lipót belga királyra, aki ugye még nóplízre vadászott a nagy kongói forróságbam - ide is minek ez a nagy álszentség? Hogy nem alkotmányellenes, hogy van rá precedens?

Nem kell ez a körítés, szedjétek össze vagonokba a magyarokat, a kutya nem fog tiltakozni, legalább teljesül pici szívetek vágya és még a paraméter is meg tudja indokolni, mert az mindent meg tud, amíg nekik csörren a lovetta.